Wysłany: 2008-08-22, 08:32 Jak długo indeksują się adresy URL z mapy witryny
Witam, mam stronę do której dodałem około tygodnia temu trzy mapy witryn. Razem około 100.000 adresów URL. Do dzisiaj zaindeksowanych z tej mapy zostało zaledwie 8 adresów. Proszę powiedzieć, czy to jest normalne, że tak długo indeksują się adresy URL, i co mogę ewentualnie zrobić, aby przyśpieszyć tą indeksację.
Krzysztof
Wiek: 22 Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 26 Postawił 2 piw(a) Skąd: Polska
Wysłany: 2008-08-22, 08:53
Czy jest to normalne ? nie wiem. Jak poprawić indeksacje ? Dodawaj strony do katalogów ... na początek powinno starczyć. Potem kup linki pozycjonujące na allegro i będzie ok (nie daj się nabrać na linki z super mocą za 1 zł ) .
Katalogowanie jest robione gdzieś od roku, systematycznie ilość katalogów na dzień była zwiekszana. W tej chwili jest 25 wpisów na dzień. Mówię o systemie Adder. Ponadto od listopada są systematycznie pisane artykuły do presseli (dziennie 3). Raz w miesiącu kupuję około 5 linków na rok czasu.
W takim razie będziemy czekać. Zobaczymy jak będą dalej strony indeksowały się.
Dzięki za podpowiedź.
Krzysztof
ECliPSE
Wysłany: 2008-08-25, 08:12
Dorzuć meta tagi i precle ;)
free-movies Gość
Wysłany: 2008-09-01, 23:54
Dobrze by bylo zebys wszedl do mnie na strone i zobaczyl dokladnie jak to wyglada moj projekt po tygodniu jest na 4 stronie w ranglingach google yahoo www.free-moviees.com
moje gg 912092
ECliPSE
Wysłany: 2008-09-02, 20:37
Kryptoreklama .
Admin usuń możliwość pisania postów przez niezarejestrowanych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum