Może być ten mp4, mam nadzieję że nie rozsypie się po paru dniach. Nie znam się na takim sprzęcie. I jeszcze nagroda za drugie i trzecie miejsce? Co byście proponowali?
ECliPSE
Wysłany: 2008-08-22, 14:19
Szczerze mówiąc wolałbym dobrą mp3 niż mp4 made in tajwan . Do akcesorii można dodać też pendrivy
Wiek: 22 Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 26 Postawił 2 piw(a) Skąd: Polska
Wysłany: 2008-08-22, 14:20
hmmm drugie miejsce ... może jakaś myszka do komputera (tylko taka trochę droższa nie za 5 zł :P) ?? A trzecie miejsce... tu nie musi być nic specjalnego w końcu to tylko 3 miejsce :D
ECliPSE
Wysłany: 2008-08-22, 14:24
Moja propozycja:
1Miejsce - MP3 / MP4 , Kierownica PC lub Głosniki Creative/Logitech
2Miejsce - Firmowa klawiatura bądź mysz
3.Miejsce - Pendrive
Witam, proponował bym 3 nagrody, 1sza to roczny hosting na dobrych warunkach(trafna bo forum głowinie dla webmasterów), a kolejne to mogą być wyżej wymienione akcesoria ... np . pen drive http://www.allegro.pl/ite...gb_nowa_fv.html
generalnie w konkursie chodzi o to, żeby przyciągnąć nowych użytkowników? nie wiem czy zwiększona ilość postów to zrobi czy raczej watki które będą odpowiadały fachowo na odpowiednie pytania, raczej radziłbym te pieniądze wydać na banery czy reklamy na związanych tematycznie stronach/ forach.
_________________ www.e-Billboard.net - codziennie świeże fotki z całego świata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum