Wiek: 22 Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 26 Postawił 2 piw(a) Skąd: Polska
Wysłany: 2008-08-22, 08:01 Popularne systemy wymiany linków.
Witam. Jak wiadomo każda nowo powstała strona potrzebuje reklamy. Jednym z najbardziej znanych sposobów jest rejestracja w jakimś systemie wymiany linków oto kilka z nich:
1. E-Weblink <- Przyjazny system. Sam z niego korzystam istnieje możliwość dokupienia ptk. aby zwiększyć ilość wyświetlania linków na stronach innych osób uczestniczących w programie.
2. EliteLink <- Jest to stosunkowo nowy projekt lecz już zdobył swoich "fanów". Strony mogą zostać dodawane bez ograniczeń, nie czekają na akceptacje przez administratora. Brak "bazaru" (miejsce gdzie można odkupić ptk. od innych userów).
3. LinkMe <- Chyba jeden z najbardziej znanych systemów wymiany linków. Bardzo dużo stron w systemie, możliwość kupna ptk.
4. PowerLINK
5. STATLINK
6. Linkor
7. LinkiSEO
ECliPSE
Wysłany: 2008-08-22, 14:26
Z mojej strony mogę dodać iż mi najbardziej przypadł do gustu e-weblink . Calość ma sens jeżeli wyszukiwarka dodaje szybko kolejne podstrony aby nie dokupywać ptk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum